FK Teams niveau 7

FK Teams niveau 7 13 mei 2023

Op zaterdag 13 mei stond het FK teams voor de turnsters uit niveau 6 en 7 op het programma. Namens Arena mochten Ximena Hendrik, Meije Wolda, Lizz Schoemaker, Feline de Lange en Maya Faber als team meedoen in niveau 7.

De wedstrijd begon met stabiele en nette vloeroefeningen. Helaas had Feline een klein foutje op dit onderdeel maar maakte haar oefening erg keurig af.

Op sprong werden er mooie sprongen gesprongen door iedereen. Elke turnster heeft een mooie vooruitgang geboekt en ze konden dan ook allemaal een tweede verschillende sprong laten zien voor 0.50 bonus. Helaas moest Lizz op dit onderdeel een val incasseren.

Op het onderdeel brug werd er door elke turnster een oefening getoond naar kunnen. De wedstrijd werd afgesloten op het zenuwen onderdeel balk. Feline en Lizz hebben beide hun oefening keurig uitgeturnd. Ximena ging vandaag voor een extra plusje op de balk: de handstand. Dit lukte super met inturnen en ze ging er dan ook vol voor. Helaas moest ze bij dit element tijdens de wedstrijdoefening toch een val incasseren. Ook Maya en Meije lieten een mooie oefening zien maar moesten helaas het toestel ook vroegtijdig verlaten.

In de ronde werden Ximena, Meije, Lizz, Feline en Maya 3e. In het eindklassement zijn ze uiteindelijk 8e geworden van Friesland! Top gedaan meiden!