Eerste meetmoment turnsters onderbouw (6/7/8 jaar)

Op zaterdag 8 april was dan eindelijk het eerste meetmoment voor de jongste turnsters van de (pré-)selectie. Het was vandaag een thuis-’wedstrijd’ waarbij we als organiserende vereniging aanwezig waren in Spothal De Steense.

Maar liefst 21 turnsters, verdeeld in 4 groepen, mochten vandaag hun kunnen tonen aan de beoordelaars. De spanning voor het meetmoment was soms best wel aanwezig, maar iedereen heeft het super goed gedaan! We hebben mooie handstanden, tik-takjes, krachtonderdelen, sprongen en lenigheidsonderdelen gezien.

Voor iedereen was er een mooi diploma met bronzen, zilveren en zelfs gouden stickers! Én uiteindelijk mocht elke turnster ook nog een mooie gouden medaille in ontvangst nemen 🥇💪🏻. Het was voor iedereen een geslaagde en mooie ervaring.

We willen alle vrijwilligers die samen met ons het meetmoment tot een succes wisten te brengen bedanken voor hun hulp 👍🏻🤩

De turnsters mogen op zaterdag 3 juni nog een keer in actie komen. Dit meetmoment wordt gehouden in de Epke Zonderland Turnhal in Heerenveen.