Plaatsingswedstrijd 12 maart 2022 niveau 6 en 7

Na twee jaar geen wedstrijd, kwamen gisteren de turnsters uit de middenbouw in Gorredijk in actie. Tijdens de wedstrijd werd er geturnd in teams. Namens Arena namen er drie teams deel.

Meije Wolda, Feline de Lange, Benthe Weijdema en Lizz Schoemaker vormden samen een team in niveau 7. Al deze turnsters hadden hun allereerste echte wedstrijd ooit. Het was daarom ook best spannend. Ondanks de spanning lieten zij mooie oefeningen zien en motiveerden ze elkaar als een echt team. Dit team heeft een mooie prestatie neergezet en mocht een zilveren medaille in ontvangst nemen!

Faya de Vries, Kaylee van Vilsteren, Hanne vd Wal en Esmee vd Schief kwamen als team in actie in niveau 6. Ook deze vier turnsters moedigden elkaar aan en stonden er als een team. Als de ene turnster een foutje maakte, lost de ander het op! Met mooie strakke oefeningen mochten zij het hoogste plekje van het podium innemen, namelijk de eerste plaats!!

Tijdens de laatste wedstrijd kwam team 2 in niveau 6 in actie. Esmee Plat, Lisanne Verbeek, Myrthe Gerards en Ilse Haanstra namen deel in dit team. Alle oefeningen, geturnd door deze turnsters, waren verzorgd en netjes. Dit stabiele team maakte weinig foutjes en werden knap tweede!

Alle teams hebben zich waarschijnlijk geplaatst voor het Fries Kampioenschap. Individueel konden zij zich ook plaatsen voor het Fries Kampioenschap. De uitslagen hiervan worden binnenkort bekend gemaakt. We kunnen weer trots terug kijken op een mooie wedstrijddag!