Districtwedstrijd derde divisie (Jeugd E, Jeugd/Junior/Senior D)

De tweede districtswedstrijd vindt plaats in Emmen. Deze wedstrijd telt mee voor de landelijk plaatsing en voor de over-all competitie binnen District Noord. De wedstrijd zal in het teken staan van het Provinciaal Kampioenschap Individueel.  

Districtwedstrijd derde divisie (Jeugd E, Jeugd/Junior/Senior D)

Sportstad Heerenveen Abe Lenstra Boulevard 23-Q, Heerenveen, Friesland, Nederland

De derde districtswedstrijd wordt gehouden in Heerenveen. Deze wedstrijd telt mee voor de landelijk plaatsing en voor de over-all competitie binnen District Noord.

Kijkles seizoen 2023-2024

K.G.V. Arena Paulus Potterstraat 17, Wolvega, Friesland, Nederland

De tweede kijkles van dit seizoen vindt plaats in week 7 (12 februari t/m 16 februari). Iedereen is van harte welkom om tijdens de les te komen kijken.

FK Teams Middenbouw niveau 5-4 en FK Individueel Bovenbouw supplementen E-D-C

Sportcentrum Drachten Leerweg 3, Drachten, Nederland

Het FK teams voor de middenbouw niveau 5 en 4 en het FK individueel voor de turnsters uit de bovenbouw supplementen E-D-C wordt gehouden op zaterdag 20 april.   De indeling volgt z.s.m. nadat de doorstroming vanuit de plaatsingswedstrijden bekend is gemaakt.

FK Individueel Middenbouw niveau 7-6-5-4 en Bovenbouw supplementen H-G-F

De Olde Steense Deken Vaasstraat 15, Wolvega, Friesland, Nederland

Het FK individueel voor de middenbouw turnsters uitkomend in niveau 7-6-5 en 4 en bovenbouw turnsters in de supplementen H-G en F wordt gehouden op zaterdag 25 mei. De indeling voor dit FK volgt z.s.m. nadat de doorstroming vanuit de plaatsingswedstrijden bekend is gemaakt.

Finale Groepsspringen C-niveau Jeugd-Junior-Senior

Sportcentrum Drachten Leerweg 3, Drachten, Nederland

De Finale van het Groepsspringen C-niveau voor Jeugd-Junior-Senior teams wordt gehouden op zaterdag 1 juni te Drachten. De indeling volgt z.s.m.

FK Teams Middenbouw niveau 7 & 6

Het FK teams voor de Middenbouw uitkomend in de niveau 7 en 6 wordt gehouden op zaterdag 8 juni. De indeling volgt z.s.m. nadat de doorstroming vanuit de plaatsingswedstrijden bekend is gemaakt. Locatie nog onbekend.