EERSTE MEETMOMENT

Op zaterdag 17 februari stond het eerste meetmoment voor de turnsters uit de onderbouw op het programma in Gorredijk. Dit meetmoment werd door onze vereniging georganiseerd samen met @advendo_langezwaag en AFC Appelscha.

Namens Arena deden er vandaag maar liefst 24 turnsters mee. Op vijf verschillende onderdelen lieten zij, op eigen niveau, zien wat ze de afgelopen periode allemaal geleerd hebben; van radslagen en handstanden op balk tot tiktakjes op vloer, zwaaien aan het rek en mooie verschillende sprongen op het onderdeel sprong.

Voor iedereen was er een diploma vol met bronzen, zilveren en gouden stickers! Ook mocht elke turnster een mooie gouden medaille in ontvangst nemen 🥇🤩. Het was een geslaagde dag vol met plezier!

Op 6 april wordt het tweede meetmoment gehouden in Gorredijk. 🤸🏼‍♀️